Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Αυγούστου 25, 2012

H Microsoft αλλάζει look μετά από 25 χρόνια


Μια νέα εποχή ξεκινά για την Microsoft με ένα κύμα νέων εκδόσεων στα πλέον δημοφιλή προϊόντα της να έρχεται τον Οκτώβριο. Windows 8, Windows Phone 8, οι νέες υπηρεσίες Xbox και το Μοντέρνο Office θα έχουν την ίδια όψη και αίσθηση και θα καταστήσουν οικεία την χρήση υπολογιστή, τηλεφώνου, tablet αλλά και της τηλεόρασης. «Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή για να αλλάξουμε, για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το λογότυπό μας», ανακοίνωσε η Microsoft στις 23 Αυγούστου 2012.
Την θέση της σημαιούλας που κυματίζει πήραν τέσσερα πολύχρωμα τετραγωνάκια -θυμίζει τα tiles των Windows 8 σε στυλ Metro και των Windows Phone 7.5) και για την επωνυμία χρησιμοποιείται η γραμματοσειρά Segoe. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα πολύχρωμα τετράγωνα εκφράζουν το εκτενές χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:


To νέο λογότυπο θα υιοθετηθεί σταδιακά. Αρχικά εμφανίζεται στο microsoft.com, τον 10ο πιο δημοφιλή διαδικτυακό προορισμό στον κόσμο, σε τρία Microsoft Store -στην Βοστώνη, στο University Village στο Σιάτλ και στο Μπέλβιου στην Ουάσινγκτον- καθώς και στις τηλεοπτικές διαφημίσεις της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets