Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

Σάββατο 22/12/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   22/12/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στις περισσότερες  περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια το πρωί θα έχει η περιοχή της Θράκης και το ανατολικό αιγαίο.
Από το μεσημέρι και σταδιακά έως το απόγευμα περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας και μέρος της  δυτικής Ελλάδας.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην κεντρική Ελλάδα, στο Ιόνιο πέλαγος, στην στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και στο νότιο αιγαίο.
Πολύ επικίνδυνα θα είναι τα φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες, το πρωί στο Ιόνιο πέλαγος, από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο και στην ανατολική Θεσσαλία και από το απόγευμα στο νοτιοανατολικό αιγαίο.
Χιόνια θα πέσουν περιφερικά της Θεσσαλίας, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, με πιο ασθενή χιονόπτωση θα πέσει στην περιοχή της Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής   Κρήτης.  
3 – 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 8   στο νότιο αιγαίο. 2 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -11C  έως 15C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, βροχή αναμένεται να πέσει κυρίως έως τις μεσημεριανές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΒΑ  θα κυμανθούν από 9 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  4C και υψηλή  7C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1019. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 77% έως και 99%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets