Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2012

Κυριακή 23/12/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   23/12/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Συννεφιά τις πρωινές ώρες θα έχει η περιοχή της Θεσσαλίας, της  ανατολικής  στερεάς Ελλάδας, της Αττικής, της Εύβοιας, ανατολικής Πελοποννήσου και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Αραιή συννεφιά από το μεσημέρι θα καλύψει αρχικά την δυτική Μακεδονία και έως το βράδυ το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί στην ανατολική και την νότια Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική στερεά Ελλάδα, πιο έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Εύβοια, την Αττική, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στην ανατολική, την νότια και δυτική Θεσσαλία, την κεντρική στερεά Ελλάδα, την κεντρική Εύβοια, την Αττική και στα ορεινά της δυτικής Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής   Κρήτης.  
3 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
4 – 9   στο νότιο αιγαίο. 2 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -12C  έως 16C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΔ – ΒΒΔ – ΒΒΑ   θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  3C και υψηλή  7C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1021. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 44% έως και 75%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets