Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2012

Κυριακή 30/12/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/12/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στις περισσότερες  περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το νότιο αιγαίο, μέρος της δυτικής Ελλάδας και η βορειοανατολική Μακεδονία.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν από το πρωί στην ανατολική, την νότια και την δυτική Θεσσαλία, στην κεντρική και την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Αττική, στο κεντρικό και στο νοτιοανατολικό αιγαίο, με πιο έντονα τα φαινόμενα στην Εύβοια.
Αρκετά έντονα θα είναι τα χιόνια που θα πέσουν στον Όλυμπο, στην Ήπειρο, στην  νότια και την ανατολική Μαγνησία και στα ορεινά της βόρειας Πελοποννήσου, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της Θράκης και της δυτικής Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 8/9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7   στο νότιο αιγαίο. 2 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -7C  έως 15C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πυκνή συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Ύφεση του καιρού θα έχει από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΒΑ – ΒΒΔ    θα κυμανθούν από 9 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  5C και υψηλή  8C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1023. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 77% έως και 81%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets