Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιανουαρίου 23, 2013

Πέμπτη 24/1/2013



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   24/1/2013  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες  περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή θα είναι η συννεφιά με ηλιοφάνεια αρχικά το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους, έως το μεσημέρι τα σύννεφα θα καλύψουν τις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο όπου θα επικρατήσει η αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια.
Βροχές από το πρωί και σταδιακά στην διάρκεια της ημέρας θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, έντονες θα είναι οι βροχές τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο πέλαγος και σε όλη την δυτική Ελλάδα και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία την Θράκη και στο ανατολικό αιγαίο.
Έντονες θα είναι οι χιονοπτώσεις που θα πέσουν στην δυτική και την ανατολική Μακεδονία, την Ήπειρο, τον Όλυμπο και την κεντρική στερεά Ελλάδα, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση στα κεντρικά ορεινά της Πελοποννήσου και της δυτικής Κρήτης.
Η Αφρικάνικη σκόνη θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 8 στο νότιο αιγαίο. 3 8  μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -6C  έως 18C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Περιοδική και ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει κυρίως τις πρωινές ώρες, πιο έντονη θα είναι η βροχή μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΑΝΑ – ΔΝΔ   θα κυμανθούν από 3 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  6C και υψηλή  12C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1001. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 67% έως και 96%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets