Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2013

Σάββατο 26/1/2013


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/1/2013  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στις περισσότερες  περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιή θα είναι η συννεφιά με ηλιοφάνεια στο νότιο αιγαίο.
Έντονες θα είναι οι βροχές με καταιγίδες που θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, στην στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο και την Θεσσαλία.
Έντονες θα είναι οι χιονοπτώσεις στα βόρεια διαμερίσματα της Μακεδονίας, Θράκης και κεντρικής στερεάς Ελλάδας, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στις νότιες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, την Ήπειρο, στον Όλυμπο, στα ορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας, στην κεντρική Πελοπόννησο και στα ορεινά της Κρήτης.
Η Αφρικάνικη σκόνη θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 8/9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 8/9 στο νότιο αιγαίο. 2 8/9  μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως 15C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια  της ημέρας. Πιθανή σποραδική ασθενή βροχή έως και τις μεσημεριανές ώρες.  Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΒΑ – Β – ΒΒΔ    θα κυμανθούν από 9 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  4C και υψηλή  8C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1004. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 70% έως και 97%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets