Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιανουαρίου 27, 2013

Δευτέρα 28/1/2013


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/1/2013  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες  περιοχές της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην ανατολική στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, το δυτικό, το βόρειο και το νότιο αιγαίο.
Από το απόγευμα αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας, της κεντρικής και της νότιας Ελλάδας.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους στην κεντρική Ελλάδα, την στερεά Ελλάδα, την Αττική και στην ανατολική Πελοπόννησο, πιο έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει στο νότιο αιγαίο.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, την κεντρική στερεά Ελλάδα, την βόρεια Πελοπόννησο, στην κεντρική και στην ανατολική Κρήτη.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -10C  έως 14C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και με πιθανότητα ηλιοφάνειας από το πρωί και για την μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει από το απόγευμα. Πιθανή σποραδική ασθενή βροχή θα πέσει κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Δ - ΝΔ – ΝΝΑ – ΑΝΑ  θα κυμανθούν από 0 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  3C και υψηλή  11C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 55% έως και 97%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets