Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2013

Τρίτη 29/1/2013


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   29/1/2013  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά στις περισσότερες  περιοχές της Χώρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, το Ιόνιο πέλαγος, την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, την Χαλκιδική, το δυτικό, το νότιο  και το βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην Αττική, την ανατολική Πελοπόννησο και το νότιο αιγαίο.
Λίγες βροχές το πρωί θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, στην Χαλκιδική, στο δυτικό αιγαίο, την Εύβοια και στις βόρειες Κυκλάδες.
Βροχή επίσης από το απόγευμα θα πέσει στην Αττική, την ανατολική στερεά Ελλάδα και την δυτική Πελοπόννησο.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση κυρίως από το απόγευμα στην Ήπειρο, στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας της Θράκης, της κεντρικής στερεάς Ελλάδας και στην Κρήτη.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.   
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 7  μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -8C  έως 14C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την  διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Β - ΒΒΔ – ΒΒΑ – ΝΝΑ  θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  2C και υψηλή  11C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1021. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 44% έως και 98%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets