Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2013

Δευτέρα 25/2/2013


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   25/2/2013  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Συννεφιά το πρωί θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας, το Ιόνιο πέλαγος και η Ήπειρος.
Τα σύννεφα θα πυκνώσουν από το μεσημέρι στην κεντρική και την νότια Ελλάδα, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας θα έχει η Αττική, η νότια Πελοπόννησο, η Εύβοια και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές από το πρωί θα πέφτουν στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας το Ιόνιο πέλαγος και στην Ήπειρο, έως το μεσημέρι βροχή επίσης θα πέσει στην κεντρική Ελλάδα.
Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα με βροχές από το απόγευμα στην κεντρική Ελλάδα και στην κεντρική Μακεδονία, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική και στην δυτική στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Έντονη και πυκνή θα είναι η Αφρικάνικη σκόνη που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.    
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η νότια Πελοπόννησο.
2 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C  έως 20C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια το πρωί, πολύ γρήγορα έως το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν και για το υπόλοιπο της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το μεσημέρι, με επιδεινώσει από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΒΑ – ΑΒΑ – ΝΝΔ  θα κυμανθούν από 9 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  8C και υψηλή  17C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 51% έως και 97%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets