Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαρτίου 30, 2013

Κυριακή 31/3/2013


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   31/3/2013  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με  αραιή συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα κυρίως τι πρωί στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο και στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας.
Έως το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ, πυκνά θα είναι τα σύννεφα στο μεγαλύτερο μέρος των χερσαίων περιοχών της Χώρας.
Ηλιοφάνεια από το απόγευμα θα έχει η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η ανατολική στερεά Ελλάδα, η Εύβοια, η Αττική, η ανατολική Πελοπόννησο και   το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Αρχικά βροχή το πρωί θα πέσει στο κεντρικό Ιόνιο πέλαγος και στην βορειοδυτική Μακεδονία, από το μεσημέρι και έως τις βραδινές ώρες έντονα θα είναι τα φαινόμενα με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας, μέρος της κεντρικής Ελλάδας,  στην Πελοπόννησο και στην Μακεδονία.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το απόγευμα στην Αττική.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση θα πέσει το πρωί στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας και από το απόγευμα στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επάνω από τον Ελλαδικό χώρο με έντονη την σκόνη, εναποθέτοντας της σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής και της  ανατολικής  Μακεδονίας.    
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής   Κρήτης.    
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 1C  έως 24C.  
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια του μεσημεριού. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει το μεσημέρι.
Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΝΑ  – ΝΔ – Δ – ΔΝΔ    θα κυμανθούν από 8 έως 29 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  12C και υψηλή  22C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1005. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 46% έως και 84%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets