Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2013

Πέμπτη 20/6/2013


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   20/6/2013  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Λίγες αραιές νεφώσεις θα έχει η κεντρική Ελλάδα και η βόρεια Ελλάδα, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.
Η Αφρικάνικη σκόνη κάνει και πάλη την εμφάνιση της επάνω από τον Ελλαδικό χώρο σε αραιή όμως μορφή και εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή μορφή κυρίως στην κεντρική Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής     Μακεδονίας.        
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική και η δυτική Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία, η βορειοδυτική Πελοπόννησο και η δυτική στερεά Ελλάδα. 
2 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως 35C. 
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας λίγες αραιές νεφώσεις θα έχει τις πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΔΒΔ – Α – ΑΝΑ     θα κυμανθούν από 3 έως 35 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  23C και υψηλή  35C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 25% έως και 62%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 6,0   / 13:30 –  9,4 / 16:00 6,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets