Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουνίου 22, 2013

Κυριακή 23/6/2013


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   23/6/2013  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Λίγα αραιά σύννεφα τις πρωινές ώρες θα έχει η δυτική στερεά Ελλάδα και η ανατολική Θεσσαλία.
Συννεφιά από το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ θα έχει αρχικά η δυτική Μακεδονία και η Ήπειρο, στην διάρκεια της ημέρας συννεφιά θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας και κεντρικής Ελλάδας.
Βροχές από το μεσημέρι θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία στην δυτική Θεσσαλία και στην Ήπειρο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής     Μακεδονίας.        
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική και η δυτική Θεσσαλία, η δυτική στερεά Ελλάδα και η κεντρική Μακεδονία.  
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως 37C. 
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας λίγες αραιές νεφώσεις θα έχει από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Δ – ΑΒΑ – Α - ΑΝΑ   θα κυμανθούν από 3 έως 22 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  25C και υψηλή  37C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1008. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 21% έως και 43%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 6,2   / 13:30 –  9,7 / 16:00 6,4   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets