Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

Πέμπτη 1/8/2013

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/8/2013  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι αρχικά το πρωί τα σύννεφα στην Θεσσαλία, στην κεντρική Μακεδονία και στο βορειοδυτικό αιγαίο, από το απόγευμα πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην κεντρική και δυτική στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο και στην Πελοπόννησο.
Περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει η Αττική, η Εύβοια, το κεντρικό και το νότιο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια του απογεύματος θα πέσουν στην δυτική στερεά Ελλάδα, την βορειοδυτική Πελοπόννησο, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην βορειοανατολική Χαλκιδική.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής
Μακεδονίας.        
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα και το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως 36C.   
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΒΔ – ΒΑ –  Α – ΑΝΑ     θα κυμανθούν από
 3 έως 28 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  24C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 29% έως και 55%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,0   / 13:30 –  8,3 / 16:00 5,4   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets