Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Τετάρτη 31/7/2013

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   31/7/2013  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια από το πρωί στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Λίγα σύννεφα θα έχει η Θεσσαλία, η ανατολική στερεά Ελλάδα, η βόρεια Εύβοια, το βόρειο αιγαίο πέλαγος, η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.
Από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας συννεφιά θα έχει η κεντρική και η βόρεια Ελλάδα, με πιο πυκνά τα σύννεφα στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη.
Το απόγευμα πιο έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει στα Ιωάννινα την δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της επάνω από τον Ελλαδικό Χώρο, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή κυρίως μορφή και σε υγρή μορφή στην περιοχή της Θράκης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής
Μακεδονίας.        
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Θεσσαλία, η δυτική στερεά Ελλάδα και οι νότιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως 37C.   

Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΒΑ – ΑΒΑ –  Α – ΝΑ     θα κυμανθούν από 9 έως 27 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  25C και υψηλή  35C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1006. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 29% έως και 56%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,8   / 13:30 –  8,8 / 16:00 5,7   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets