Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Αυγούστου 31, 2013

Κυριακή 1/9/2013

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/9/2013  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει η δυτική Ελλάδα, το Ιόνιο πέλαγος, η ανατολική Πελοπόννησο, η Θράκη και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.                                                                  
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα κυρίως τις πρωινές ώρες στο βορειοδυτικό αιγαίο πέλαγος, στην ανατολική Θεσσαλία και στην Χαλκιδική. Πιθανή ασθενή βροχή το πρωί θα πέσει στην βορειοανατολική Θεσσαλία και στην Χαλκιδική.               
Από το μεσημέρι λίγες βροχές θα πέσουν στην βόρεια Πελοπόννησο και στην περιοχή Καρπενησίου, πιο έντονη θα είναι η βροχή από το απόγευμα που θα πέσει στην περιοχή των Γρεβενών και στην Καστόρια.                                
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής  
Μακεδονίας.        Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα και η δυτική Θεσσαλία.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 4C  έως 33C.  
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Πιθανή ασθενή βροχή στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΒΔ – Β – ΑΒΑ – Α – ΑΝΑ   θα κυμανθούν από 3 έως 27 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  20C και υψηλή  29/30C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 35% έως και 78%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets