Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Αυγούστου 24, 2013

Κυριακή 25/8/2013

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   25/8/2013  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια από το πρωί στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Συννεφιά αρχικά θα έχει η κεντρική και η ανατολική Θεσσαλία, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η δυτική Θράκη, η ανατολική στερεά Ελλάδα, η κεντρική η βόρεια Εύβοια και το βορειοδυτικό αιγαίο.
Από το μεσημέρι συννεφιά θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας, η κεντρική Ελλάδα, η κεντρική και η ανατολική Πελοπόννησο.
Πιθανή ασθενή βροχή το απόγευμα θα πέσει στα βόρεια ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής  
Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Θεσσαλία και οι νότιες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 6C  έως 35C.  

Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΔΒΔ – ΒΔ – ΑΒΑ – Α   θα κυμανθούν από 3 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  21C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1009. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 34% έως και 64%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 4,3   / 13:30 –  7,3    / 16:00 4,4   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets