Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

Δευτέρα 30/9/2013

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/9/2013  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας θα έχει το νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ τα σύννεφα θα πυκνώσουν αρχικά στην δυτική και βόρεια Ελλάδα και στην συνέχεια σε όλη την κεντρική και νότια Ελλάδα.
Έντονες θα είναι οι βροχές με καταιγίδες που θα πέσουν το μεσημέρι στο Ιόνιο πέλαγος, πιο ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην Μακεδονία.
Έντονες βροχές με καταιγίδες από το απόγευμα θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας και στην δυτική Πελοπόννησο, λίγες βροχές από τις νυχτερινές ώρες θα πέσουν στην βόρεια, βορειοδυτική Θεσσαλία, στην Μακεδονία και στην Θράκη.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει με την παρουσία της καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας και εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.        
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και η ανατολική στερεά Ελλάδα.  
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 8C  έως 32C.  
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από τις βραδινές ώρες. Λίγες βροχές αναμένεται να  πέσουν τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΔΝΔ – ΝΔ – ΔΝΔ  θα κυμανθούν από 6 έως 35 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  18C και υψηλή  30/31C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1007. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 40% έως και 84%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets