Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2013

Δευτέρα 25/11/2013

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   25/11/2013  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Αττική, στην ανατολική Πελοπόννησο, στην Εύβοια και στο δυτικό, βορειοδυτικό αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν στις περισσότερες προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση την ανατολική στερεά Ελλάδα, μέρος της Αττικής, της Ευβοίας και στο δυτικό, βορειοδυτικό αιγαίο όπου θα επικρατήσει η αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν από το πρωί και στην διάρκεια της ημέρας στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας τις περιοχές των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας, της Άρτας, το Αγρίνιο, τα Γρεβενά, την Κοζάνη και την Πελοπόννησο.
Από το μεσημέρι βροχές θα πέσουν στην κεντρική και της ανατολική Μακεδονία.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική Ελλάδα, στις νότιες Κυκλάδες και στην δυτική Κρήτη.
Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα με καταιγίδες που θα πέσουν στο αιγαίο πέλαγος, ( αρχικά στην Λέσβο, την Χίο και έως το απόγευμα στην Κω και στην Ρόδο ).
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να δηλώνει την παρουσία στην κεντρική και την νότια  Ελλάδα και στο αιγαίο πέλαγος, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής  Μακεδονίας.        
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως 20C.  
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και πιθανή ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.  Πιθανός, ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει από το μεσημέρι.
Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΔΝΔ  – ΒΔ – ΝΑ   θα κυμανθούν από 3 έως 18 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  6C και υψηλή  15C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1005. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 85% έως και 96%.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets