Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

Σάββατο 30/11/2013

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/11/2013  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην ανατολική Μακεδονία, στο νότιο, νοτιοδυτικό αιγαίο πέλαγος, την στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.
Από το μεσημέρι πυκνά θα είναι τα σύννεφα επίσης στην Θεσσαλία και στην συνέχεια της ημέρας στο Ιόνιο πέλαγος και στην Μακεδονία.
Λίγες βροχές το πρωί θα πέσουν στην κεντρική και στην ανατολική  Πελοπόννησο.
Από το μεσημέρι και έως τις βραδινές ώρες βροχές θα πέσουν αρχικά στο Ιόνιο πέλαγος, στην κεντρική και την δυτική στερεά Ελλάδα, στην Θεσσαλία και στην Πελοπόννησο.
Έως το βράδυ έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην δυτική Ελλάδα και στην δυτική Θεσσαλία.
Χιόνια κυρίως από το απόγευμα θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο και στα κεντρικά ορεινά της στερεάς Ελλάδας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.        
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 7 στο νότιο αιγαίο. 4 8/9  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -8C  έως 18C.  
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα πριν από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει αρχικά από το απόγευμα, με πιο έντονη την βροχή από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
ΒΒΑ  – ΒΑ – ΑΒΑ – Α     θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  3C και υψηλή  11C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1021. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 62% έως και 76%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets