Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Δεκεμβρίου 31, 2013

Τετάρτη 1/1/2014

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/1/2014  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας στο νότιο αιγαίο πέλαγος, περιοχή της Κρήτης.
Βροχές θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική, ανατολική και νότια Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Πελοπόννησο και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στην βόρεια Πελοπόννησο, στην κεντρική και στην δυτική Κρήτη.
Πιο έντονα θα είναι τα χιόνια που θα πέσουν στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.        
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.  
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -8C  έως 16C.   
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πυκνή συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΒΔ – Β – ΒΒΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 12 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  6C και υψηλή  9C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1022. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 70% έως και 78%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets