Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2013

Τρίτη 24/12/2013



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   24/12/2013  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας,
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στο δυτικό αιγαίο πέλαγος, την Εύβοια, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, την Αττική, στην ανατολική Πελοπόννησο και στο νότιο Ιόνιο πέλαγος.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι στην κεντρική και νότια Ελλάδα και έως το βράδυ και στην κεντρική και δυτική Μακεδονία.
Βροχές από το μεσημέρι θα πέσουν στην νότια Πελοπόννησο, στο νότιο Ιόνιο πέλαγος, από το απόγευμα βροχές θα πέσουν στην κεντρική Ελλάδα, στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια.
Λίγα χιόνια από τις απογευματινές ώρες θα πέσουν στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας.        
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.  
2 – 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 3 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος.  
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -7C  έως 17C.   
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα και για το υπόλοιπο της ημέρας. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΑ – ΑΝΑ – ΑΒΑ – ΒΒΑ    θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  1C και υψηλή  9C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1027. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 76% έως και 96%.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets