Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2014

Παρασκευή 28/2/2014

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/2/2014  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στο Ιόνιο πέλαγος, στο μεγαλύτερο μέρος των δυτικών χερσαίων περιοχών της Ελλάδας και στην κεντρική Μακεδονία.
Πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα στην κεντρική και νότια Ελλάδα, στο βόρειο αιγαίο πέλαγος, στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη.
Αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας θα έχει το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, και στην Ήπειρο.
Από το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν ανατολικά καλύπτοντας την κεντρική και την νότια Ελλάδα, την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στον Όλυμπο και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Πιο έντονα θα είναι τα χιόνια που θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία.
Αραιή θα είναι η Αφρικάνικη σκόνη που θα καλύψει την Θεσσαλία, την στερεά Ελλάδα, το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή κυρίως μορφή στην  περιοχή της Πελοποννήσου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας.         
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν οι νότιες περιοχές της κεντρικής Κρήτης.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -6C  έως 17C.     
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, περιορισμένη ηλιοφάνεια κυρίως έως το μεσημέρι, αυξημένη πιθανότητα βροχής το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Δ – ΝΔ  – ΝΝΑ – ΝΑ     θα κυμανθούν από 3 έως 22 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  6C και υψηλή  13C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 42% έως και 98%.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που  μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets