Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Απριλίου 29, 2014

Τετάρτη 30/4/2014

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/4/2014  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην βορειοανατολική Πελοπόννησο, στο κεντρικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν στις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση το νότιο, νοτιοδυτικό αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας, στην Ήπειρο, στην κεντρική και στην νότια Πελοπόννησο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Πιθανή ασθενή βροχή από το μεσημέρι θα πέσει στην βόρεια και στην νοτιοανατολική Θεσσαλία.
Λίγα χιόνια κυρίως το πρωί θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στον Όλυμπο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.         
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Θεσσαλία.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C  έως 24C.     
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
Δ –  ΝΔ – ΝΝΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 35 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  10C και υψηλή  22C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1007. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 33% έως και 77%.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που  μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός  στην Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets