Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

Κυριακή 1/6/2014



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/6/2014  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, στην κεντρική και στην δυτική Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην ανατολική Πελοπόννησο και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στις προαναφερόμενες περιοχές, με εξαίρεση την κεντρική Μακεδονία και στο νότιο αιγαίο όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Από το απόγευμα ηλιοφάνεια επίσης θα έχει η δυτική και η νότια Θεσσαλία, η Αττική, και η νότια Πελοπόννησο.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στις νότιες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, στο ανατολικό, βόρειο, βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην δυτική Μακεδονία και στην δυτική στερεά Ελλάδα.
Έως το μεσημέρι βροχές θα πέσουν στην Αττική, στην κεντρική και στην νότια Εύβοια, στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας, στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και στην βόρεια, βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής   Μακεδονίας.         
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Θεσσαλία.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 1C  έως 28C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει μετά το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΒΔ –  ΝΔ – Δ     θα κυμανθούν από 3 έως 23 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  14C και υψηλή  27C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1009. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 32% έως και 71%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,7   / 13:30   7,7   / 16:00 4,9   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets