Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2014

Τρίτη 1/7/2014



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/7/2014  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Λίγες νεφώσεις το πρωί θα έχει η περιοχή της Θράκης, έως το μεσημέρι αραιά θα είναι τα σύννεφα που θα καλύψουν την ανατολική  στερεά Ελλάδα και την Αττική.
Από το απόγευμα λίγα σύννεφα επίσης θα αναπτυχτούνε στην Θεσσαλία, στην δυτική και στην ανατολική Μακεδονία.
Ασθενή βροχή από το απόγευμα θα πέσει στην περιοχή της Θράκης.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σε αραιή όμως μορφή, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή κυρίως μορφή, στην κεντρική και νότια Ελλάδα.    
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής και δυτικής Μακεδονίας.         
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα.
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 8C  έως 35C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, λίγα σύννεφα θα έχει από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
ΔΒΔ –  ΒΑ    Α – ΒΑ    θα κυμανθούν από 9 έως 22 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  21C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1012. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 19% έως και 49%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,7   / 13:30   9,1   / 16:00 6,0   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets