Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Ιουνίου 29, 2014

Δευτέρα 30/6/2014



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/6/2014  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Λίγες αραιές νεφώσεις έως το μεσημέρι θα αναπτυχτούνε αρχικά στο Ιόνιο πέλαγος και στην συνέχεια της ημέρας στην κεντρική Ελλάδα, στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στην Μακεδονία.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία.
Πιθανή βροχή από το απόγευμα θα πέσει στα βόρεια διαμερίσματα της κεντρικής Μακεδονίας.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το σύνολο σχεδόν της χώρας σε αραιή όμως μορφή, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή κυρίως μορφή.  
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής  Μακεδονίας.         
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Θεσσαλία.
2 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 7C  έως 36C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, λίγα σύννεφα θα έχει από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
Α –  ΝΑ    ΝΔ – Δ    θα κυμανθούν από 9 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  20C και υψηλή  35C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 27% έως και 60%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,9   / 13:30   9,4   / 16:00 6,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets