Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

Παρασκευή 25/7/2014



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   25/7/2014  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Πελοπόννησο, στην κεντρική Μακεδονία και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πέλαγος.
Έως το μεσημέρι συννεφιά θα καλύψει τις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση το αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Το απόγευμα αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει επίσης η ανατολική στερεά Ελλάδα, η Αττική, η Εύβοια η ανατολική Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία και στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει αρχικά στην δυτική Μακεδονία, λίγο πιο έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν από το μεσημέρι στην δυτική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στις νότιες και βόρειες περιοχές της κεντρικής Πελοποννήσου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.         
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική και η δυτική Θεσσαλία.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 3 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 7C  έως 34C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγα σύννεφα στην μεγαλύτερη  διάρκεια της ημέρας, πιθανή ασθενή βροχή  θα πέσει στην διάρκεια του απογεύματος. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΔ –  ΒΑ    Α – ΑΝΑ – ΝΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  23C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 32% έως και 66%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,1   / 13:30   8,5   / 16:00 5,6   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets