Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2014

Πέμπτη 31/7/2014



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   31/7/2014  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στην βόρεια Ελλάδα και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στο Ιόνιο πέλαγος και στην δυτική Μακεδονία.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν στην βόρεια Ελλάδα και στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας.
Από το απόγευμα συννεφιά θα έχει επίσης η κεντρική Ελλάδα και η Πελοπόννησο.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην ανατολική Μακεδονία, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο και στην δυτική στερεά Ελλάδα.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει αρκετές περιοχές των χερσαίων περιοχών της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε  ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.         
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα. 
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως 37C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πλήρη ηλιοφάνεια από το πρωί, λίγες νεφώσεις θα έχει από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΔ –  Α    ΝΑ – ΒΑ – ΔΝΔ    θα κυμανθούν από 7 έως 31 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  23C και υψηλή  36C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1002. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 29% έως και 76%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 4,8   / 13:30   8,0   / 16:00 5,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets