Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2014

Τετάρτη 17/9/2014



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   17/9/2014  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί σε αρκετές περιοχές της Χώρας.
Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην δυτική Ελλάδα, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στο κεντρικό, στο ανατολικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην κεντρική και στην ανατολική Θεσσαλία, στην ανατολική Μακεδονία και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές το πρωί θα πέσουν στις νότιες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, στην Χαλκιδική, στην βόρεια Εύβοια, στο βόρειο και στο δυτικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές έως το μεσημέρι και στην διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας βροχές θα πέσουν σε ολόκληρη την Εύβοια και στις Σποράδες, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Μακεδονία, στην κεντρική Ελλάδα, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην ανατολική Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής   Μακεδονίας.         
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα και το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 3 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 5C  έως 28C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πυκνή συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.
Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει κυρίως έως το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Β –  ΒΑ    Α – ΑΝΑ – ΝΔ – ΒΔ     θα κυμανθούν από 3 έως 22 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  18C και υψηλή  26C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 59% έως και 88%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets