Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

Πέμπτη 18/12/2014



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   18/12/2014  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην κεντρική Μακεδονία και στο κεντρικό αιγαίο πέλαγος.
Έως το μεσημέρι αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει η δυτική Μακεδονία, η Ήπειρος και το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλίας.
Έως τις βραδινές ώρες καθαρός θα είναι ο ουρανός στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και στην δυτικής Μακεδονίας, στην κεντρική και στην νότια Ελλάδα.
Εξαίρεση θα είναι οι περιοχές όπου θα παραμείνουν τα σύννεφα , στις βόρειες περιοχές της Μακεδονίας, στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στο ανατολικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην δυτική Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στο Ιόνιο πέλαγος και στην Κρήτη.
Πιο έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Πελοπόννησο, στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος και στην Θράκη.
Ύφεση του καιρού στις περισσότερες περιοχές από το μεσημέρι.
Ασθενή χιονόπτωση σύντομης διάρκειας θα πέσει κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες στα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.
Η Αφρικάνικη σκόνη κάνει και πάλη της εμφάνιση της σε αραιή όμως μορφή καλύπτοντας αρκετές περιοχές της χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 –  5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 –  5 στο νότιο αιγαίο. 2   5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -4C  έως 18C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και με αρκετή υγρασία από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με πιθανή ηλιοφάνεια έως το μεσημέρι, πιο καθαρός θα είναι καιρός από το μεσημέρι με ηλιοφάνεια και για το υπόλοιπο της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΔ – ΒΑ – ΒΔ    θα κυμανθούν από 3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή  13C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1019. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 47% έως και 88%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets