Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Δεκεμβρίου 30, 2014

Τετάρτη 31/12/2014



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   31/12/2014  Στον πάγο το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας, της ανατολικής Μακεδονίας και στο νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια θα έχει η δυτική Μακεδονία, η Θεσπρωτία, η δυτική στερεά Ελλάδα, το Ιόνιο πέλαγος, η κεντρική και η δυτική Πελοπόννησο.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους και στην Εύβοια, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Αττική, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, και στην ανατολική Πελοπόννησο.
Χιόνια στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας, στην Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική, στην βόρεια Εύβοια, στην ανατολική και στην νότια Πελοπόννησο και στα ορεινά της Κρήτης.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει την εμφάνιση της καλύπτοντας το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
3 –  10  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 –  9 στο νότιο αιγαίο. 3   8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -12C  έως 15C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πυκνή συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΒΑ – ΒΑ     θα κυμανθούν από 16 έως 30 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  -2C και υψηλή  0C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1021. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 55% έως και 62%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets