Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιανουαρίου 24, 2015

Κυριακή 25/1/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   25/1/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας στην Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στην ανατολική Πελοπόννησο και στο δυτικό αιγαίο πέλαγος.
Αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια επίσης από το μεσημέρι θα έχει η κεντρική Μακεδονία και το βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας, στην Πελοπόννησο και στην κεντρική Μακεδονία, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στο κεντρικό και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος και στην Κρήτη.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στις βόρειες και νότιες περιοχές της Πελοποννήσου και στα ορεινά της κεντρικής και της δυτικής Κρήτης.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να δηλώνει την παρουσία σε πυκνή μορφή καλύπτοντας το κεντρικό, το ανατολικό και το νότιο αιγαίο πέλαγος, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 –  7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 –  7 στο νότιο αιγαίο. 2   6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C  έως 17C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  ΒΑ – Α – ΝΔ – ΒΔ – ΒΑ     θα κυμανθούν από 3 έως 16 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  5C και υψηλή  13C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 44% έως και 99%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets