Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015

Παρασκευή 30/1/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   30/1/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Λίγο πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στο δυτικό, κεντρικό και νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν στις προαναφερόμενες περιοχές με εξαίρεση  το βόρειο και νότιο αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, στο μεγαλύτερο μέρος των χερσαίων περιοχών της δυτικής Ελλάδας και στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί στην βόρεια Ελλάδα, και στα νησιά του ανατολικού αιγαίου πελάγους.
Από το μεσημέρι βροχές επίσης θα πέσουν στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην κεντρική και στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην κεντρική Ελλάδα και στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Αττική και στην Εύβοια.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στις κεντρικές περιοχές της Πελοποννήσου, στον Όλυμπο και στα ορεινά της δυτικής Κρήτης.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να δηλώνει την παρουσία της σε πυκνή μορφή καλύπτοντας κυρίως από το απόγευμα την Πελοπόννησο και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.  
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 –  10  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 –  10 στο νότιο αιγαίο. 5   10  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C  έως 14C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.
Μικρή πιθανότητα βροχής να πέσει από το απόγευμα.
Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ – ΝΑ – ΝΔ   θα κυμανθούν από 3 έως 29 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  3C και υψηλή  11C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 995. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 51% έως και 90%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets