Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

Κυριακή 1/3/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   1/3/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην κεντρική Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην ανατολική Πελοπόννησο στο κεντρικό και στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν στις προαναφερόμενες περιοχές, με εξαίρεση το κεντρικό και το νότιο αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Βροχές θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο πέλαγος, στην ανατολική και στην δυτική Μακεδονία, στο βόρειο, βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος και στην δυτική Πελοπόννησο. Ύφεση του καιρού από τις βραδινές ώρες.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στον Όλυμπο, στην βόρεια και στην νότια Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής και της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος, (Δωδεκάνησα ). 
2 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2  4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -1C  έως 17C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Πιθανή ασθενή βροχή στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι  επιφανείας θα είναι ΒΔ – ΒΑ – Α – ΝΑ – Δ    θα κυμανθούν από
3 έως 9 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  8C και υψηλή  14C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 93% έως και 96%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets