Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαρτίου 28, 2015

Κυριακή 29/3/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   29/3/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην Θεσσαλία, στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στο βόρειο Ιόνιο πέλαγος και στο νοτιοδυτικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην Εύβοια, στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στο ανατολικό και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Ασθενή θα είναι η βροχή επίσης που θα πέσει από το απόγευμα στην Ήπειρο, στην δυτική Θεσσαλία και στην δυτική Μακεδονία.  
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της Μακεδονίας.
Η Αφρικάνικη σκόνη περιορίστηκε κυρίως στην περιοχή της δυτικής Μακεδονίας και του αιγαίου πελάγους, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Πελοπόννησο και η δυτική στερεά Ελλάδα.
2 – 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2  7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 0C  έως 18C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας. Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΔ – Δ – ΒΔ – ΒΑ – Α     θα κυμανθούν από 3 έως 20 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή  17C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1009. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 41% έως και 89%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets