Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

Πέμπτη 5/3/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   5/3/2015  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες στην κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, στην δυτική Ελλάδα και στην Μακεδονία.
Έως το βράδυ σταδιακά τα σύννεφα θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στο Ιόνιο πέλαγος, γενικά στην δυτική Ελλάδα και στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας.
Βροχές μετά το μεσημέρι θα πέσουν στην Πελοπόννησο, στην Αττική, στην Εύβοια, στην δυτική, στην βόρεια Θεσσαλία και από τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες.
Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα.
2 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 8 στο νότιο αιγαίο. 4  9  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -1C  έως 18C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και με διαστήματα ηλιοφάνειας στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΑ – Α    θα κυμανθούν από 9 έως 27 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή  15C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1006. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 60% έως και 83%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets