Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2015

Παρασκευή 6/3/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   6/3/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στο ανατολικό, το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Πιθανή ηλιοφάνεια θα έχει και η δυτική Μακεδονία.
Βροχές θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, με πιο έντονα τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και στην  Θράκη, εξαίρεση θα αποτελέσει το ανατολικό, το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Έντονα θα είναι τα χιόνια που θα πέσουν στην δυτική και στην ανατολική Μακεδονία, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στην Ήπειρο, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στον Όλυμπο, στις βόρειες και τις νότιες περιοχές της Πελοποννήσου.  
Η Αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή θα καλύψει το αιγαίο και το Ιόνιο πέλαγος, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει την έχουν οι βόρειες περιοχές της δυτικής Κρήτης.
2 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 8 στο νότιο αιγαίο. 2  7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -1C  έως 19C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει τις πρωινές ώρες, με πιο έντονη βροχή που θα πέσει από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
ΝΑ – ΒΒΔ – ΒΑ – ΒΑ – ΒΔ – Δ     θα κυμανθούν από 3 έως 19 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή  13C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 59% έως και 90%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets