Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαρτίου 06, 2015

Σάββατο 7/3/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   7/3/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στην δυτική Κρήτη, στην Αττική και στο νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην Ήπειρο, στην δυτική Μακεδονία, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην κεντρική και στην ανατολική Κρήτη.
Βροχές θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στην κεντρική Μακεδονία, στην Χαλκιδική, στις νότιες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας, στην Θράκη, στο βόρειο, κεντρικό και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Μετά το μεσημέρι έντονες θα είναι επίσης οι βροχές που θα πέσουν στην Εύβοια, στην δυτική και στην ανατολική Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.
Έντονη θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στην Μακεδονία και στην Θράκη, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει το πρωί στην Ήπειρο, περιμετρικά της Θεσσαλίας, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στις κεντρικές περιοχές της Πελοποννήσου και στα ορεινά της κεντρικής και της δυτικής Κρήτης, ενώ πιο έντονη θα είναι η χιονόπτωση από τις βραδινές ώρες στις προαναφερόμενες περιοχές.
Η Αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή θα καλύψει το αιγαίο πέλαγος, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
( Δωδεκάνησα ).
2 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
3 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2  7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C  έως 18C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει κυρίως από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΔ – ΒΑ – ΒΒΔ   θα κυμανθούν από 3 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  5C και υψηλή  8C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1018. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 62% έως και 84%.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets