Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015

Κυριακή 5/7/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   5/7/2015  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην κεντρική, στην ανατολική και στην νότια Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην δυτική και στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν και θα καλύψουν τις περισσότερες χερσαίες περιοχές της Χώρας, με εξαίρεση την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, την Αττική, την βορειοανατολική Πελοπόννησο και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου και του Ιονίου πελάγους, όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.  
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί στην περιοχή της Θράκης.  
Από το απόγευμα πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει στην κεντρική Μακεδονία και στην ανατολική Χαλκιδική και από τις βραδινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία και στην Κατερίνη.   
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική Μακεδονία. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C  έως 33C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
ΔΝΔ – ΒΔ – ΒΑ – Α – ΝΑ   θα κυμανθούν από 3 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  21C και υψηλή  32C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 28% έως και 54%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,3   / 13:30   8,4   / 16:00 5,6   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets