Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

Πέμπτη 26/11/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/11/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά το πρωί στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρώτες πρωινές ώρες στην Θεσσαλία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στο κεντρικό και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Μετά το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν στις προαναφερόμενες περιοχές αρχικά πρώτα από την Θεσσαλία και έως το βράδυ σε όλο σχεδόν το αιγαίο πέλαγος.  
Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας, της Θράκης, σε ολόκληρη την δυτική Ελλάδα, στην κεντρική και στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Πιο έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική και στην δυτική Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου.
Έντονες βροχές επίσης μετά το απόγευμα θα πέσουν στην Αττική, στην κεντρική και στην νότια Εύβοια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στο βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική και η βορειοδυτική  Μακεδονία. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.   
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 3 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -3C  έως 20C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.  
Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ– ΝΔ – Α – ΒΑ      θα κυμανθούν από 9 έως 18χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  9C και υψηλή  17C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1002  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 41% έως και 99%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.  LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets