Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Παρασκευή 27/11/2015



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   27/11/2015  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με πυκνή συννεφιά από το πρωί στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας, στο βόρειο, δυτικό, στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Έντονες θα είναι οι βροχές από το πρωί που θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Ύφεση του καιρού μετά το μεσημέρι θα έχουν οι περιοχές, της δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της ανατολικής στερεάς Ελλάδας, της Αττικής, της Εύβοιας, της βορειοανατολικής Πελοποννήσου.
Χιόνια από το πρωί υα πέσουν στις ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής και της βορειοανατολικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο και από τις βραδινές ώρες στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Η Αφρικάνικη σκόνη και πάλι στο προσκήνιο, καλύπτοντας το νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική και η βορειοδυτική  Μακεδονία. 
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.   
2 – 8 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 8 στο νότιο αιγαίο. 3 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -1C  έως 20C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Βροχές θα πέσουν στην διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ – ΝΔ – ΒΔ – ΝΑ       θα κυμανθούν από 9 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  10C και υψηλή  14C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1002  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 56% έως και 97%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.  LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets