Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Παρασκευή 12/2/2016



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   12/2/2016  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο, στην δυτική και στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στην κεντρική και στην δυτική Πελοπόννησο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι πυκνά θα είναι τα σύννεφα σταδιακά επάνω από το Ιόνιο πέλαγος, στο μεγαλύτερο της δυτικής Ελλάδας και έως το βράδυ στο σύνολο σχεδόν της Χώρας, εξαίρεση θα είναι στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους όπου θα επικρατήσει αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια.
Λίγες βροχές το πρωί θα πέσουν στο νότιο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην δυτική Πελοπόννησο και στο ανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν σταδιακά από το απόγευμα έως τις βραδινές ώρες, στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας, στην κεντρική και στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο με εξαίρεση το ανατολικό μέρος της, στην Θεσσαλία και στην Μακεδονία, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική Εύβοια, στις Σποράδες και στην Αττική.  
Λίγα χιόνια θα πέσουν στις βόρειες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, στην δυτική Μακεδονία και στον Όλυμπο.
Η Αφρικάνικη σκόνη και πάλι στο προσκήνιο, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική και η ανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η ανατολική στερεά Ελλάδα.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 0C  έως 18C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   Δ  – ΒΔ – Ν – ΝΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 22χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή  14C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1014.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 63% έως και 99%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.  LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets