Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2016

Κυριακή 14/2/2016



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   14/2/2016  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια το πρωί στις βόρειες περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας, της Χαλκιδικής, στην νοτιοανατολική Θεσσαλία και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από τις προαναφερόμενες περιοχές, με εξαίρεση την περιοχή της Θράκης όπου θα επικρατήσει η ηλιοφάνεια.
Βροχές από το πρωί θα πέφτουν στην δυτική Μακεδονία, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική και στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην ανατολική Μακεδονία και στα νησιά του ανατολικού αιγαίου πελάγους.
Έντονη θα είναι η βροχή που θα πέσει μετά το μεσημέρι στην Ήπειρο, στην Κέρκυρα, στην δυτική στερεά Ελλάδα, στην δυτική Θεσσαλία και στην βόρεια Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην κεντρική Μακεδονία, στην Χαλκιδική, στην κεντρική Εύβοια και στην Αττική.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στις βόρειες περιοχές της κεντρικής και της δυτικής  Μακεδονίας.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
2 – 8 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.
2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 3 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 4C  έως 21C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, διαστήματα ηλιοφάνειας θα έχει έως και το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΝΑ  – ΝΔ – ΝΑ – Ν      θα κυμανθούν από 8 έως 17χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  10C και υψηλή  21C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1007.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 63% έως και 100%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.  LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets