Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαΐου 24, 2016

Τετάρτη 25/5/2016



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   25/5/2016  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. 
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στο βόρειο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο και στην δυτική στερεά Ελλάδα.
Σταδιακά έως το μεσημέρι τα σύννεφα επίσης θα πυκνώσουν επάνω από την Θεσσαλία, στο μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Ελλάδας, την στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Πελοπόννησο και από το απόγευμα στο βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στις βόρειες περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης, στην Ήπειρο και στην δυτική στερεά Ελλάδα.
Πιθανή ασθενή και σύντομης διάρκειας θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα βόρεια ορεινά των Σερρών.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία, η ανατολική στερεά Ελλάδα και η Αττική. 
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 7  στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 5C  έως 28C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, λίγα σύννεφα θα καλύψουν τον ουρανό στην διάρκεια του μεσημεριού.
Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΝΔ – ΒΔ – Δ – ΝΔ     θα κυμανθούν από 9 έως 37χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  12C και υψηλή  27C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1008.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 32% έως και 70%.  Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,0   / 13:30   7,6   / 16:00 4,8   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets