Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

Παρασκευή 6/5/2016



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   6/5/2016  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα.
Με συννεφιά από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στην βόρεια Θεσσαλία, στην Χαλκιδική, στο νοτιοανατολικό και στο νοτιοδυτικό αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα αραιώσουν επίσης επάνω από την Μαγνήσια, την κεντρική και την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, στην βορειοανατολική Πελοπόννησο και στο κεντρικό αιγαίο πέλαγος.
Ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει στην διάρκεια της ημέρας στην βόρεια Ελλάδα, στην δυτική Ήπειρο, στην δυτική Πελοπόννησο, στο βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος και στις βόρειες Κυκλάδες.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση θα πέσει στα βόρεια ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας και στον Όλυμπο.  
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και η Θεσσαλονίκη.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 4  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 5C  έως 24C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι
ΝΔ  – ΝΑ – Ν     θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  12C και υψηλή  24C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1015.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 31% έως και 85%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.  LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην   Λάρισα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets