Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2016

Σάββατο 25/6/2016



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   25/6/2016  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. 
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στο μεγαλύτερο μέρος της Εύβοιας, στο νότιο Ιόνιο πέλαγος και στην Πελοπόννησο.
Μετά το απόγευμα τα σύννεφα επίσης θα καλύψουν, την Θεσσαλία και την δυτική Μακεδονία.
Λίγες βροχές τις πρωινές ώρες θα πέσουν στο νότιο Ιόνιο πέλαγος, την δυτική και την ανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική στερεά Ελλάδα.
Βροχές έως το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ θα πέσουν στην Θεσσαλία, την στερεά Ελλάδα, την κεντρική και βόρεια Εύβοια, στις Σποράδες, στην βόρεια Αττική και στο μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει μετά τις βραδινές ώρες στην βορειοδυτική Μακεδονία.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή κυρίως μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Μακεδονία.
2 – 7 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 15C  έως 37C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα μετά το απόγευμα, με ασθενή βροχή που θα πέσει έως τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   Β – ΒΑ – ΒΔ – Δ     θα κυμανθούν από 9 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  24C και υψηλή  33.5C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1011.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 39% έως και 87%.  Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 6,2   / 13:30   9,7   / 16:00 6,4   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets