Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουνίου 25, 2016

Κυριακή 26/6/2016



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   26/6/2016  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. 
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην νότια, νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην δυτική Μακεδονία, στην ανατολική στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στο μεγαλύτερο μέρος της Εύβοιας, στο βορειοδυτικό αιγαίο πέλαγος, στην ανατολική Πελοπόννησο και στο κεντρικό αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι τα σύννεφα επίσης θα καλύψουν την Πελοπόννησο, την Ήπειρο το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας και το νότιο αιγαίο πέλαγος.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην Χαλκιδική, στα ορεινά των Τρικάλων, στην Κατερίνη, στην δυτική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στην Ήπειρο και στις βόρειες Κυκλάδες.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην στερεά Ελλάδα, στην Μαγνησία, στις Σποράδες, στην βόρεια Εύβοια και στην Κρήτη.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική στερεά Ελλάδα.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 5  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 17C  έως 37C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα, ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
Β – ΝΔ – Β – Α – ΝΑ – ΝΔ      θα κυμανθούν από 9 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  24C και υψηλή  34C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1010.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 51% έως και 70%.  Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,3   / 13:30   8,3   / 16:00 5,8   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets