Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Τρίτη 28/6/2016

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/6/2016  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. 
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις πρωινές ώρες στην βορειοδυτική και στην βορειοανατολική Μακεδονία, στις βόρειες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας στην Θράκη, στο κεντρικό και στο βόρειο, βορειοανατολικό αιγαίο πέλαγος. 
Από το μεσημέρι τα σύννεφα θα πυκνώσουν επάνω από το μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ελλάδας, με εξαίρεση την Χαλκιδική και μεγάλο μέρος της Θεσσαλονίκης.
Πυκνά θα είναι τα σύννεφα επίσης επάνω από την Θεσσαλία, την ανατολική Ήπειρο, την κεντρική και την ανατολική στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια και την βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και πιθανός στα βορειοδυτικά της δυτικής Μακεδονίας.
Βροχές από το μεσημέρι θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, στην Πιερία, στην κεντρική και στην ανατολική Θεσσαλία, ενώ από το απόγευμα βροχές αναμένεται να πέσουν στην βορειοανατολική στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Αττική και στην βόρεια Εύβοια.
Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή μορφή.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 15C  έως 36C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας.  
Βροχή αναμένεται να πέσει μετά το μεσημέρι Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
ΒΔ – ΒΑ – Δ – ΒΔ      θα κυμανθούν από 3 έως 24χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  24C και υψηλή  36C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1008.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 36% έως και 76%.  Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,3   / 13:30 –  8,4   / 16:00 5,6   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα.
LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets