Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2016

Παρασκευή 21/10/2016


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   21/10/2016  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Βροχές από το πρωί θα πέφτουν στην κεντρική και στην δυτική Μακεδονία, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην βόρεια Εύβοια, στην κεντρική και στην δυτική Πελοπόννησο.
Από το μεσημέρι πιο έντονη θα είναι η βροχή με καταιγίδες που θα πέσει στο Ιόνιο πέλαγος και στο μεγαλύτερο μέρος των χερσαίων δυτικών περιοχών της Χώρας.
Η Αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή συνεχίζει να καλύπτει την Πελοπόννησο και το νότιο αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 6 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 3 6  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C  έως 24C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πυκνή συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΝΑ  – ΒΔ – ΝΑ – Α       θα κυμανθούν από 3 έως 16χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  14C και υψηλή  18C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1017.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 64% έως και 96%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets