Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2016

Παρασκευή 28/10/2016


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   28/10/2016  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στην διάρκεια της ημέρας στις παράκτιες περιοχές της δυτικής Ελλάδας, στην κεντρική και στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στο νότιο, νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
Βροχές από το πρωί θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Θεσσαλία, στην στερεά Ελλάδα, στην Αττική, στην Εύβοια, στις βόρειες Κυκλάδες, στην Πελοπόννησο, στην κεντρική και στην δυτική Κρήτη.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στον Όλυμπο και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.
Η Αφρικάνικη σκόνη σε αραιή μορφή συνεχίζει να καλύπτει την νότια Ελλάδα, το κεντρικό και το νότιο αιγαίο πέλαγος.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 8 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου. 
3 – 8  στο νότιο αιγαίο. 3 8  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 0C  έως 25C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πυκνή συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει κυρίως έως το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι   ΒΑ – Α – Δ – ΝΔ     θα κυμανθούν από 9 έως 28χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  12C και υψηλή  14C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1028.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 54% έως και 88%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets